MATTAK SINE LØSNINGER BRER OM SEG
MATTAK opplever stor interesse for vårt konsept og løsninger. Det at vi er med fra ide til detaljprosjektering, bygging og oppfølging viser seg å være noe våre kunder verdsetter, sier Sigurd L Boasson. Fra den spede begynnelse, en ide om rødbeter og salat, dyrket på eget tak i 2019, har vi nå en rekke prosjekter under utvikling i flere norske byer.
Vårt siste tilskudd til grønne tak bygges i disse dager på Damsgård i Bergen – et transformasjonsprosjekt for BOB. Her bygges en terrasse om til en grønn oase.
Det høstes grønnsaker fra takene i Bergen. Lysverket bruker demotaket på Kokstad som sin egen kjøkkenhage og det er et viktig bidrag til den sesongbaserte menyen, sier Christopher Haatuft. I Fyllingsdalen, FB38, er de godt i gang med årets dykesesong og på Kronstad er vårt natur- og MATTAK i full vekst. Kokkene til Søtt+Salt høster jevnlig fra tak til kjøkken.
Nå går vi inn i feriemodus, lader opp og er klar for en spennende høst med flere nye og pågående prosjekter!